Bookmark and Share    
 

Det begynner å dra seg til!

27-11-2009 17:06
Av erfaring så blir det litt høye skuldre og stress i adventstiden denne gangen også, men jeg er glad for at jeg satte en tidsfrist på julegavebestillingene i år:) Vet at jeg klarer å bli ferdig i god tid, og det kiler i magen av tanken på at det er mange julegaver signert "ESC" som vil ligge under juletrærne i forskjellige hjem. Håper de blir godt mottatt og vil glede mottakerne! Fortsatt en litt rar og uvant følelse at jeg lager noe som andre har lyst på, og at de fleste bildene mine henger på vegger hos mennesker jeg ikke vet hvem er. Ydmyk og glad, og håper jeg kan fortsette med å male på fulltid LENGE!
 
 
Naturens hester
 
Siste bidrag til juleutstillingen i Fengselet er: Naturens hester #2. Dette er en serie bilder jeg startet med etter jeg fikk et foto av en hjerteformasjon på et svaberg. Den flotte damen som sendte det til meg satte i gang en serie av hjerter, englevinger og tilogmed hester! Som takk donerte jeg det aller første bildet til henne, som julegave i fjor:)  Meningen med motivene er at de skal ha formasjoner som ikke er perfekte... men akkurat hestene er vanskelige å lage for "diffuse", så bortsett fra at anatomien ikke blir 100% så ser de vel ut som hester.. håper jeg? :)
 
 
Glade farger
 
Jeg har hatt en veldig "dus" fargeperiode, og er glad i jordfarger, men innimellom er det deilig å bruke litt sterkere farger og andre kombinasjoner av de. Er veldig glad i abstrakte bilder med visdomsord på, og da er jeg virkelig inne i "maleboblen" min.
 
Bildet "Flowers and seeds" er et eksempel på dette, og tror det kunne være stilig på en stor vegg med litt luft mellom de tre bildene. Blir spennende å se responsen på det, tar det med på utstillingen i desember.
 
 
 
1. søndag i advent
 
Tenk at det allerede er 1. søndag i advent denne helgen? Jeg forstår det knapt, tiden går så fryktelig fort. Har to spente små som skal pynte hvert sitt pepperkakehus i kveld, og da kommer som regel julefølelsen for fullt! Starter med å julepynte kjøkkenet, og så sniker det seg inn litt pynt i resten av huset utover. Må innrømme at all malingen går veldig utover husarbeidet, så vasker ned huset innimellom slagene:)
 
Ønsker deg en strålende helg, og førjulstid!
 
Klem fra Elisabeth

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010