Bookmark and Share    
 

Ny separatutstilling rett rundt hjørnet... og litt andre ting og tang!

28-10-2009 10:17
I tillegg til de to separatutstillingene som allerede pågår, skviser jeg inn en til! I november og desember finnes bildene mine også på Cafè Bare Kom Inn i Jevnaker sentrum. Jeg har hatt flere utstillinger der tidligere også, og gleder meg til nok et besøk. Håper mange tar veien dit, også pga den gode atmosfæren og alt det deilige de har på menyen:)
 
Oktober har vært en svært travel måned hittil, og jeg ser at det blir travelt fremover også. Jeg maler hver dag, men prøver å ta fri på kvelder og helger. Familien kommer først, men jeg prøver å få alt til å gå ihop!
 
I starten av mnd. hadde jeg et slags foredrag på LykkeLiten Cafè i Lunner sentrum. Jeg er ingen stor foredragsholder, men skulle vise litt av hvilke teknikker jeg bruker når jeg maler. Det ble en hyggelig kveld, og jeg tror jeg klarte å inspirere noen ihvertfall;) Ikke så lett å lære bort noe som jeg ikke har gått kurs for å finne ut av selv. Tror det viktigste er å ikke ha for mange tanker og "sperrer", men heller prøve seg frem og ikke være redd for å teste nye metoder og materialer. Jeg finner mye fint både på Panduro, Søstrene Grenes (Sandvika Storsenter), Biltema, interiørbutikker på nettet (bl.a. Lune Hjem og Lobelia) og mandre andre steder. Ha øynene og sinnet åpent, så finner du også kanskje noen små "skatter" neste gang du er på handletur!
 
Listen over bestillingsbilder har blitt lang, og jeg har satt frist til 15. november når det gjelder julegavebestillinger. Tanken er at jeg skal ha en litt roligere desember sammen med familien i år, for i fjor klarte jeg ikke sette en grense for kapasiteten og det ble STRESS! Adventstiden er dyrebar, og mye som skal ordnes i heimen før jul:)
 
Under er et bilde jeg gjorde ferdig i går "When we sleep". Det ble litt annerledes enn jeg så for meg, slik det ofte blir når jeg setter i gang med malingen. Har limt på et trykk av et maleri jeg har laget tidligere "Spoon", som forestiller et par som ligger tett sammen i "skje" og sover. På høyre side har jeg limt på blad-gull/sølv/kobber og malt et slags brokademønster på høyre side. Som alltid bør bildet ses live om en skal få med seg alle detaljene:)
 
Ha en strålende dag, nå er det tilbake til malingen for min del!
 
Elisabeth
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010