Bookmark and Share    
 

Oktober

01-10-2009 11:17
September har bare rast avgårde, og nå er det allerede oktober! Vært veldig travelt i det siste, så ikke fått blogget på veldig lenge.
 
Av nye ting, så er f.eks. utstillingen på Baker Narum i Hønefoss godt i gang! Har solgt et par-tre bilder derfra allerede, og det ble et flott utstillingslokale som jeg er superfornøyd med. Tone (min gode venninne) er daglig leder der, og vi hang opp bildene sammen etter stengetid forrige uke. Jeg ble foret med deilige bakervarer og kaffe mocca mens vi holdt på, og var veldig mett og fornøyd da jeg dro hjem igjen! Håper mange tar turen innom, veldig trivelig bakeri midt i sentrum!
 
På Maleriet Fargehandel i Hov Næringspark har jeg satt igjen en kurv med mange kort og trykk. Disse finnes ved kassen i 1. etg. om noen er interessert i å kjøpe kort man ikke finner så mange andre steder. Kommer for salg på Jevnaker snart også, og muligens Lunner.
 
Utstillingen på Maleriet Fargehandel er forresten forlenget med en uke siden neste utstiller ikke kan komme før den 8.
 
På Lunner (Lykkeliten) er det også uvisst hvor lenge jeg fortsetter utstillingen min. Skulle vært ferdig i slutten av august, men ser ut som de må finne erstatter for hun som skulle steppet inn etter meg. Helt i orden det selvfølgelig. Flott sted å stille ut der også:)
 
Nå bærer det til fjells noen dager!
 
Ønsker alle noen flotte høstdager, og god helg!
 
Elisabeth
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

 • #1
 • Marianne H.G.
  23-11-2009 09:37
  En lørdag i oktober koste jeg meg på Baker Narum med god kaffe og bolle, og det var da jeg oppdaget de nydelige bildene dine! Jeg synes flere av de som hang/henger på Baker Narum er kjempefine, og at lokalet egner seg godt som utstillingslokale. Kjempeflott at kunst stilles ut der folk kan se den, uten å aktivt måtte oppsøke et galleri, slik tror jeg også flere får interesse for kunst generelt og kanskje akkurat din malerier spesielt. Det gjorde iallfall jeg! :o)


 • #2
 • Elisabeth Skov Clausen
  23-11-2009 16:47
  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Marianne! :) Ei god venninne av meg jobber på Narum, og hun gjorde i stand en super utstillingsplass der! Helt enig i at både Narum og andre cafèer er ypperlige til slike formål, og kan jeg bidra med noe positivt i tillegg til god mat og drikke - er jo det en liten kunstners lykke;)


1 

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010