Bookmark and Share    
 

Hjertebilder og NY utstilling i Hønefoss!

07-09-2009 11:06
Helt siden jeg startet å male, har jeg hatt en forkjærlighet for hjertemotiv og det har blitt mange hjertebilder siden den gang:)
 
Tydeligvis er det mange flere der ute som er glad i hjerter, for disse bildene går det mange av! Denne helgen har jeg malt noen nye, bl.a. noen litt større avlange til utstillingen på Maleriet Fargehandel. Det ble solgt et før helgen, og det var meningen at jeg skulle ha flere der fra starten av. Rakk bare ikke! Nå har jeg snart 3 stk. klare for levering, og tar meg en tur og stiller de opp i løpet av uken.
 
I forrige mnd. hadde jeg en liten konkurranse, og nå er vinnerbildene (med hjerter på, selvfølgelig:)) ferdige for levering. Det ene skal sendes helt til Heimdal, så blir en liten tur innom posten i dag eller i morgen. Artig med konkurranser! ¨
 
Baker Narum i Hønefoss
En av mine aller beste venner er nå tilbake fra permisjon, og på jobb igjen som Daglig leder hos Baker Narum ved Hønefoss torg. Før permisjonen nevnte hun såvidt at det kunne blitt utstillingsmuligheter hos henne, men at det skulle skje NÅ og at hun har gjort klart MYE veggplass til meg - DET var jeg nok ikke forberedt på!  
 
Sånn er det imidertid ofte, at jeg tror jeg har full oversikt og er i rute - og så plutselig dukker det opp noe nytt som får ordentlig fart på meg! Veldig uforutsigbare dager, og akk så spennende!
 
Blir møte med venninnen min til uka, og da skal vi se på lokalene for å planlegge veggpryden nærmere. Hun vil jo selvfølgelig også gjerne ha litt hjertebilder;) Vi sprer romantikken så godt vi kan!
 
Ha en flott mandag, ny uke - nye muligheter!
 
Elisabeth
 
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010