Bookmark and Share    
 

Våryr!

12-04-2010 10:04
Noen stor blogger blir jeg kanskje aldri, for det krever mye tid å opprettholde disse flotte og inspirerende bloggene det finnes så mange av! Skriver heller noen rader når jeg får ånden over meg, sånn som nå:)
 
Våren er her!
Siste helgen var bare helt fantastisk! Lette klær, ut med hagemøbler, grilling, is, ungelatter og lek i hagen, sol og blå himmel! Helt fantastisk, og det blir plutselig liv i gatene igjen etter vinterdvalen:) Måtte finværet holde seg lenge!
 
Bildekonkurranse
Jeg elsker å holde små og store konkurranser, og denne gangen er det for medlemmene av Facebookgruppen min "Galleri Escape". Det kommer nok en konkurranse for alle i løpet av våren også, og ikke bare de som er bitt av "Facebookbasillen" ;)
 
Åpent hus
I mai i fjor hadde jeg to kvelder hvor jeg holdt åpent hus for de som ønsket å komme innom hjemmet mitt på Røyse og handle små og store gaver. Det var stor suksess, og jeg har lyst til å arrangere enten en helg eller to kvelder i løpet av mai mnd. nok en gang. Det blir som sist rabatterte priser på alt jeg har her hjemme, og jeg jobber nå bl.a. med å lage mange nye småbilder som passer fint som gaver.
 
Utstillinger
Jeg har fortsatt utstilling på  Baker Narum i Hønefoss, og bytter litt om på bildene ca. en gang pr. måned. Flott sted å stille ut, og så kan man jo nyte fantastisk god kaffe og gode bakevarer der i tillegg til å handle bilder (?) :)
I mai og juni er det planlagt nok en utstilling på Cafè Bare Kom Inn på Jevnaker. Det blir min 6. eller 7. utstilling i den cafèen (kommet litt ut av tellingen), og jeg gleder meg veldig til å få komme tilbake dit.
 
Nok å gjøre fremover, og håper på økende salg frem mot sommeren! Ga 10% av salget fra februar til de jordskjelvrammede på Haiti, og fortsetter med å gi av salget til forskjellige formål utover året.
 
Ha en super dag, og takk for at du besøker siden min:)
 
Klem fra ei våryr "kunstnerinne", Elisabeth
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010