Bookmark and Share    
 

Phuuuuuuuuuuuuuuuuh

24-08-2009 22:38
Litt av en dag!
 
Startet med å reise til LykkeLiten Cafè på Lunner for å skifte ut litt på utstillingen der og fylle opp etter hyggelige bildesalg:) Mannen min ble med, så vi tok oss en rolig stund med deilig kaffe og kake før han måtte gjøre seg klar for en ukes jobbtur.
 
Hadde tenkt å ta med meg bildesettet "The meaning of life" tilbake, men cafèvertinnen Torunn mente det burde henge litt lenger siden hun fikk så mange kommentarer på det. Så fint tenkte jeg og fulgte oppfordringen.
 
Vel hjemme kom det tekstmelding fra Torunn; "The meaning of life" er nå solgt! Da var det nok en mening med at de skulle henge der litt lenger! :) Veldig morsomt, men veggen de hang på ble plutselig så tom... så da ble det nok en tur til Lunner innimellom levering av barn til diverse aktiviteter. Ordna seg med et nødskrik!
 
Nå trenger jeg dagene som kommer til å forberede nok en salgsutstilling hos Maleriet Fargehandel i Hov Næringspark. Hadde utstilling der rett etter åpningen i desember i fjor, og gleder meg til å stille ut der igjen :) Må "bare" male ferdig noen nye bilder først!
 
Godnatt godnatt...
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010