Bookmark and Share    
 

Det går mot vår!

03-03-2010 09:13
Endelig kjennes sola litt varmere, snøen smelter og alt kjennes lysere og lettere i kropp og sjel:)
 
Det tok litt tid for meg å komme ordentlig i sving etter en lang juleferie, og siden jeg bruker mye spraylakk (i tillegg til maling) i mange av bildene mine så måtte jeg vente til det ikke var så fryktelig kaldt. Står på et uinnredet loft og sprayer, eller utendørs, og da er det greit å ha det litt varmere i lufta.
 
Har hatt mange halvferdige prosjekt på gang, men etter en effektiv malehelg uten mann og barn har jeg klart å ferdigstille veldig mange. Bruker mye akrylmasse for å lage struktur i bildene, og den må tørke ordentlig før jeg kan begynne å male på den.
 
I februar hadde jeg 20% rabatt på alle malerier jeg solgte fra meg privat, og selv om starten av året generelt er veldig stille og rolig - blir det ihvertfall et tresifret beløp jeg overfører til jordskjelvofrene på Haiti. 10% av salgsssummen i februar doneres nemlig dit. En liten dråpe i havet, men alle bidrag er nå gode bidrag mener nå jeg:)
 
Fremover skal jeg gjøre ferdig noen bestillinger, og så skal jeg bytte ut noen bilder på utstillingen hos Baker Narum i Hønefoss.
Gleder meg til mange kaffepauser i strålende solskinn i dag, innimellom malingen!
Stor malekaffeklem fra Elisabeth

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010