Bookmark and Share    
 

I gang igjen

19-08-2009 10:17
Ungene er levert på skolen, første skoledag etter 2 mnd. sommerferie! Det er så rart å ha huset for seg selv, og jeg virrer litt rundt og lurer på hva jeg skal prioritere først; hus eller jobb! Ingen av delene har jeg gjort så mye med i ferien, men er klar for å komme igang:)
Har grunnet et mellomstort bilde som ble bestilt for lenge siden. Ikke noe jeg MÅ ha klart nå, men fikk plutselig ånden over meg og satte igang på morgenkvisten etter en god frokost og stor kopp kaffe!
Det ligger mange flere bilder på vent som er påbegynt, og jeg gleder meg til å komme videre med de. Våren og forsommeren var veldig hektisk, så det gjorde godt med en lang pause og nå kommer motivasjonen og inspirasjonen tilbake til meg.
I helgen var vi på en herlig biltur i øsende regnvær nedover Hurumlandet, og endte opp i idylliske Holmsbu. Dit vil jeg tilbake neste sommer, og helst en dag med nydelig vær. Mange gallerier og trivelige spisesteder der, og i en av interiørbutikkene kjøpte jeg noen fine lyslykter. De får varme meg utover sensommeren og høsten.
Søndag plukket vi blåbær med barna og lagde blåbærpai som vi spiste sammen med gode venner på kvelden. Så heldige vi er som har så rik og vakker natur rundt oss!
Ønsker deg en herlig dag:)
 
Elisabeth
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010