Bookmark and Share    
 

Fredag!

14-08-2009 14:15
Etter min mening er fredager den aller beste dagen i uka! Det burde egentlig ikke spille noen rolle hvilken dag det er akkurat nå, for jeg har fortsatt ferie sammen med ungene - men allikevel:)
 
Våknet opp til strålende vær, og angret litt på at jeg ikke stilte klokka istedet for å sove helt til 11! Ungene er så store nå at de ordner seg selv, og smarte nok til å ikke vekke mamma'n sin - men istedet benytte sjansen til å se på tv før hun våkner..hmm.. fine ferierutiner;)
 
Fikk gledelig nyhet om nok et bildesalg hos LykkeLiten cafè på Lunner, og ønske om at jeg fortsetter utstillingen litt ut i september (istedet for ut august). Hun som stiller ut etter meg er ikke helt klar enda. Veldig glad for noen ekstra dager på Lunner, så jeg svarte selvfølgelig JA :D Det er en utrolig hyggelig og lekker cafè, og jeg er veldig glad over å ha vært først ute med å få dekorere veggene der:) Innehaveren Torunn er en tøff dame som tør å satse et sted hvor andre forretninger har måttet legge ned, men jeg tror jammen hun kommer til å klare seg bra der! :)
 
Ta turen innom de da vel! Finner du Lunner sentrum, så finner du også cafèen, lett! ;)
 

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010