Bookmark and Share    
 

Nesten hverdag....

11-08-2009 15:50
Familien og jeg har hatt en laaaang og deilig ferie i Brasil, inkludert noen dager i Amazonas. Spennende! Det gjorde godt med 5 uker sammen, langt unna alt som burde vært gjordt i og rundt huset - i tillegg til jobb selvfølgelig:)
 
Nå er batteriene godt ladet, og jeg har ihvertfall startet med litt oppdateringer på hjemmesiden. Bricksite (som står for hjemmesideløsningen her), har nå kommet med løsning for å blogge. Hadde så smått startet med en ekstern blogg før ferien, men får se om den integreres med denne etterhvert eller ikke... Uansett, vet ikke enda om jeg er den mest ivrige bloggeren - enda!
 
I skrivende stund høljer regnet ned, og det er en perfekt dag for å sitte foran pc'en ihvertfall. Har mange bestillinger som ligger og venter, i tillegg til at jeg har litt andre oppdrag utenom malingen.
 
Mannen er tilbake på jobb, men ungene er fortsatt hjemme.. og må innrømme (selv om det er godt å være mye sammen med de).. at jeg nå GLEDER MEG til skolestart og til det er hverdag på ORDENTLIG!!! Så får jeg gjort litt jeg også;)
 
Elisabeth

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010