Bookmark and Share    
 

Juhuhuuuulekonkurranse :D

04-12-2009 16:48
Siden jeg sjelden eller aldri vinner noe som helst selv, så trøster jeg meg med at jeg ihvertfall har hell i kjærlighet - OG at jeg ihvertfall finner STOR glede i å holde mine egne konkurranser:)
 
I fjor hadde jeg konkurranse for hvert 100. bilde, men nå må jeg innrømme at jeg ikke har helt tellinga lenger på hvor mange bilder jeg har laget. Nå tas det heller på impuls, eller ved ekstra gode anledninger som jul!
 
Svarene på spørsmålene er kanskje litt vanskelige å finne, men det er litt av hensikten også:) Tilbakemeldingene har vært positive så langt, og det er mange som liker å sitte og lete litt og komme inn på sider her som de ikke har tittet innom tidligere. Jeg bruker mangfoldige timer på å holde siden oppdatert og legge inn informasjon, og da er det jo litt morsomt om noen er inne og leser noe av det også:)
 
Har du ikke meldt deg på konkurransen enda, kan du gå inn på "Julekonkurransen 2009" og få mer informasjon der. Jeg krever ikke at man skal finne alle svarene, eller ha alt 100% riktig. Dette skal være uhøytidelig og morsomt, og det eneste som kan skjer er at du vinner et maleri til minium verdi kr 350,- eller hovedpremien til en verdi av kr. 1200,- Er da ikke så ille det vel? :)
 
Lykke til:)

Kategori: Blogg

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Skov Clausen | Fjordgløttveien 36, 3530 Røyse - Norge | Tlf.: +47 92203010